Jao..

Nekako sam si rekao da iz prinicpa neću ulaziti u rasprave o zavjerama na ovom forumu (osim spermakulture kao zavjere), ali kad čitam ovo, proradi mi crv u guzici, pa se ne mogu suzdržati...
Ljudi, tzv. slobodni ljudi i oni koji pušite te fore o slobodi... Je li vama jasno da kad se odreknete svog strawmana i time skinete sa sebe hrpetinu nametnutih obaveza, da automatski skidate sa sebe i hrpu dobivenih prava koja ima strawman? To JE strogo ograničeni spektar dozvoljenih prava unutar ropskog sustava u kojem živimo, ali neka prava jesu!
To znači, defkon (prije svega), da kad nekome digneš živac i on te premlati ko vola, onda ideš rebra, tibiu i recimo claviculu namještati kod PRIVATNOG liječnika o svom punom trošku! Po mojoj procjeni, to bi te kod privatnika koštalo cca 200.000 kn.
Na sud ga NE MOŽEŠ pozvati, jer ti ne priznaješ jurisdikciju suda nad tobom, a sud za slobodne ljude NE POSTOJI, jer smo mi svi strawman-robovi! Tzv. sud je fiktivna tzv. pravna osoba koju je osnovala fiktivna tzv. Republika Hrvatska i ako si se ti svog fiktivnog strawmana kojeg je kreirala fiktvna RH odrekao, onda se odričeš SVEGA što je vezano uz strawmana, a NE samo onoga što tebi paše. Dakle, onome tko te prebio možeš samo popušiti onu stvar, ili mu vratiti dvostruko, ako si jači. SURVIVAL OF THE FITTEST!
TB, freeman NE MOŽE imati posjed! Za vlasništvo je jasno da ne može imati niti jedno, jer pravo vlasništva nudi direktno nadređeni robovlasnik, a to je u ovom slučaju država. Ali jednako tako ne može imati niti posjed. Može, doduše, biti U posjedu, ali samo dok taj posjed netko drugi ne preuzme. A to znači da ja vidim defkona, priljepim mu tri šamara, pa mu sjednem u to strgatalo i uzmem si ga, kome će me tužiti? Koga je tužila mačka koja se motala oko moje kuće (namjerno ju ne zovem MOJA mačka), kada je došao pas, koji sada živi s nama (namjerno ga ne zovem MOJ pas), pa je morala otići? Pa nikoga. Slobodne životinje, pa tako ni slobodni ljudi nemaju vlasništva, niti posjeda. Vlada zakon jačega.
Nekakvi univerzalni zakoni slobodnih ljudi? Ma odakle? Tko je to napisao, kada i gdje?
Ej, slobodni ljudi, halo?
Nismo mi kolonijalna sila! Mi NEMAMO common law! Nama ne diktiraju život podzakonski akti, pa da se pozivamo da nitko nema jurisdikciju nad nama! Mi smo kolonija! Nama je sve OZAKONJENO! Jebote, pa mi smo takvi robovi, da nam je ozakonjeno da niti dijelovi našeg tijela ne pripadaju nama, nego državi!!!! Ne vjerujete? Evo, čitajte, potkrepljeno konkretnim zakonom:
http://zavjere.com/svi-drzavljani-rh-su-darivatelji-organa-vjerovali-ili-ne/I kao što sam se tamo strgao da vam objasnim koja je to kretenarija graditi kuću od blata, a istovremeno živjeti u gradu, surfati Internetom i jesti iz Konzuma, tako je kretenarija izjaviti suverenost nad svojim strgatalom, a 80% novaca za gorivo za to strgatalo plaćati državi porez!
PA AKO SI SUVEREN, ONDA BUDI SUVEREN!
I, naravno, čim nije mainstream, onda je permakulturno, pa eto teme na ovom forumu.
OMG...

I da se razumijemo, ima freeman teorija dobrih finti i neke te finte uspješno prakticiram, ali, brate, šta je previše, previše je...