Za litijeve baterije (LiFePO4) kažu, ne možeš im izmjeriti napon, pa da znaš koliko su pune. Zbog toga trebaju nekakvu elektroniku koja mjeri potrošnju i tako računa koliko su se ispraznile ili napunile.
Moje baterije se rijetko prazne ispod 80%, ali zadnjih dana je bilo više kiše nego sunca pa se i to desilo. Iskoristio sam priliku i bilježio napon (na dvije decimale), podatak koji mi kaže BMS (elektronika koja mjeri potrošnju), i uspoređivao podatke sa podacima iz tablica sa interneta. Onda se pojavilo sunce, pa sam bilježio i napon prilikom punjenja. Graf je u prilogu.
Narandžasta krivulja je teoretska, nju sam nacrtao na temelju dostupnih podataka na internetu. Ne znam u kojim uvjetima su ti podaci zabilježeni, jer kako će se kasnije pokazati, napon jako ovisi o temperaturi i eventualnoj struji punjenja / pražnjenja. Pretpostavljam da se radi o zanemarivoj struji, te sobnoj temperaturi (25°C ?).
Plava krivulja prikazuje pražnjenje vrlo malom strujom (oko 1A) tijekom nekih 2 dana promatranja. Prema BMS-u, stanje baterije se spustilo sa 75% na 65%. U odnosu na teoretske vrijednosti, napon je uvijek bio za oko 0,2V niži. To me ispočetka malo brinulo, jer može ukazati da baterije nisu odgovarajućeg kapaciteta, tj. ono što se prikazuje kao 70% je možda samo 40%. Nisam još radio pravi test kapaciteta baterija i neću do ljeta. Ali, našao sam krivulje pražnjenja baterija u ovisnosti o temperaturi, i zaista, na nižoj temperaturi je i niži napon baterija. To je normalna karakteristika. A kod mene je sad hladno, oko 13°C. Tako da je krivulja pražnjenja uglavnom očekivana.
Zelena krivulja pokazuje napon kada se sunce pojavilo. Tijekom dva dana baterije su se potpuno napunile sa 65 na 100%. Struja punjenja je bila 10-20A. Uz veću struju, krivulja bi skočila više iznad teoretske.
Sada sa ovim podacima znam otprilike koliki napon mogu očekivati pri ovoj temperaturi, a kada napravim test kapaciteta, onda ću znati i jesu li baterije deklariranog kapaciteta ili nisu. Mjerenje mi potvrđuje da ovisno o temperaturi i struji punjenja, napon može varirati preko 0,5V, a to ujedno može značiti 50% kapaciteta baterije. Dakle određeni napon može ukazivati na 20% ili 80% napunjenosti, ne može se znati bez raznih drugih podataka.