Zapamti

"Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu."

Autor Tema: kopriva (film)  (Pročitano: 21444 puta)

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 316
  • -Receive: 566
Odg: kopriva (film)
« Odgovori #30 u: 10 Lipanj, 2013, 20:04:34 »
imaš u torent klijentu opciju da vidiš koliki je procenat pojedinih fajlova skinut pa pogledaj da li je sam video tj avi fajl skinut 100%. ako jeste do tebe je greška.

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
« Odgovori #31 u: 10 Lipanj, 2013, 20:34:03 »
iz nekog čudnog razloga meni je avi fajl zaglavio na tih 99,9% nemam pojma zašto ovo se nikad nije desilo. probaću updateovat torent il nešto a vi koji ste skinuli imate u vlc plejeru opciju repair broken file moći ćete gledati film bez problema kad ovo odradite.

Nikola

• Admin
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 1646
  • -Receive: 1371
  • Adm
« Odgovori #32 u: 11 Lipanj, 2013, 08:47:17 »
Meni neće. Obično, kad skinem oko 90% nekog filma, već ga mogu gledati u GOM playeru, bez popravljanja. Ovaj neće, javlja da nema kodek. Otvorio i s VLC-om, isto neće, ne javlja da je "broken" pa da ga mogu popraviti, nego jednostavno prikaže da film traje 00:02 (sekunde) i kad ga pokrenem, on skoči na kraj i stane.

Možda si koristio kodek koji mi ostali nemamo? Meni je sam film stao na 99.9%, dakle ne cijeli komplet nego sami avi fajl.
Problem je rješenje

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
« Odgovori #33 u: 11 Lipanj, 2013, 08:59:09 »
koristio sam mpeg-4 avc (h.264) što je jedan od najčešće korišćenih kodeka. mislim da nije do toga. napraviću ponovo torent, vi koji ste skinuli 99% probajte opciju check/verify data da ne morate sve pnovo da skidate. sorry for the inconvinience.

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
« Odgovori #34 u: 11 Lipanj, 2013, 09:20:50 »
evo napravio sam torent ponovo, sad bi trebalo da radi. sa videom nema nikakvih problema, otvaram ga u svim plejerima.

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.