Zapamti

"Ako znaš da su ti krila kratka, ne leti daleko i visoko."


Pretplatite se za primanje obavijesti

Svim novim pretplatnicima u znak zahvalnosti šaljemo i priručnik za energetsku neovisnost (na slici). Više informacija na linku dolje.

Više informacija

Autor Tema: Sakupljanje vode iz okoliša  (Pročitano: 3981 puta)

m2

  • Legenda foruma
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 270
  • -Receive: 347
  • Postova: 852
Sakupljanje vode iz okoliša
« u: 05 Rujan, 2013, 11:09:19 »
New fog-harvesting mesh could boost water yields fivefold

..."Detailed calculations and laboratory tests indicate that the best performance comes from a mesh made of stainless-steel filaments about three or four times the thickness of a human hair, and with a spacing of about twice that between fibers...

http://www.treehugger.com/clean-technology/new-fog-harvesting-mesh-could-boost-water-yields-factor-five.html
« Zadnja izmjena: 05 Rujan, 2013, 11:12:49 od m2 »

 


Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

 

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.

Powered by EzPortal