Zapamti

"Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu."

Pretplatite se za primanje obavijesti

Svim novim pretplatnicima u znak zahvalnosti šaljemo i priručnik za energetsku neovisnost (na slici). Više informacija na linku dolje.

Više informacija

Autor Tema: Viktor Schauberger - Comprehend and Copy Nature (Film)  (Pročitano: 4622 puta)

Nikola

• Admin
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 1539
  • -Receive: 1133
Viktor Schauberger - Comprehend and Copy Nature (Film)
« u: 07 Veljača, 2013, 10:01:25 »
Viktor Schauberger - Comprehend and Copy Nature

Pogledajte, pa recite što mislite!
Problem je rješenje

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 316
  • -Receive: 564
Odg: Viktor Schauberger - Comprehend and Copy Nature (Film)
« Odgovori #1 u: 07 Veljača, 2013, 19:44:43 »
baš ti hvala, film sam do sad imao samo kao sinhroniziran na njemački.... šauberger je po meni možda i najveći genije ikad, svakako veći od mnogih masovno favoriziranih kao što je tesla npr... i jedan i drugi bili su u milosti i nemilosti krupnog kapitala i finansijera i zapravo su veći dio svog vremena proveli radeći na tome kako da im džepove još više napune novcem, ali je ipak šauberger uspio da pronađe i nešto korisno za čovječanstvo dok je tesla izumio uglvnom neke gluposti, a bio je i toliko inteligentan da povjeruje da će neko iz svog džepa da finansira ogroman projekat za prijenos besplatne energije, kako da ne...

meni su šaubergerove ideje i otkrića ključni za razumijevanje prirode i njenih komplikovanih i često na prvih pogled teško vidljivih mehanizama... bez dubljeg poznavanja tih mehanizama čovjek može samo privremeno opstat na zemlji - inače je osuđen na propast, a mi smo baš u tome momentu kad trebamo olučit dal ćemo živjeti u skladu sa priroddom il ćemo nestati.

i ako nekom treba bilo koja knjiga od šaubergera ili o njemu u pdfu, nek se javi (jedna je prevedena i na hr)..

TB

• Global Moderator
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 564
  • -Receive: 189
« Odgovori #2 u: 03 Ožujak, 2014, 12:56:42 »
Schaubergerom sam se bavio prije nego sam čuo za permakulturu, čini se logično da se za vodu, zemlju i ostalo koriste dijamagentski elementi. Za poljoprivredu je kod nas problem napraviti alate, ali ima u susjedstvu: kupferspuren.at

TB

• Global Moderator
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 564
  • -Receive: 189
« Odgovori #3 u: 04 Travanj, 2016, 23:44:43 »
relativno lagano za napraviti..

divergent

• Zaslužni član
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 45
  • Sulude ideje iz divergentske škrinje ludila
« Odgovori #4 u: 23 Travanj, 2016, 20:23:45 »
Aha. Evo besplatne energije, samo što nije.

Rekla-kazala dokumentarac.
Od kolijevke, pa do groba, za ispiranje mozga je doba

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.