pozz ekipa, long time no see,
nekad davno sam se predstavio na ovom forumu sa svojim željama i planovima, ova curica od 3-4 g sa slike sada ima 11 i kusur, planirana kuća od slame je useljena prije >2g, key hole garden je u međuvremenu dosadio i iščupan je i sad je malo ravniji i jednstavniji ali i dalje pod brdom mulcha,....
da sad ne dužim, pokušam bit redovitiji pod odgovarajućim temama a ovde se ubacujem s praktičnim pitanjem, iskopano je jezerce iznad vrta, ideja je da podzemne vode polako kroz zemlju navodnjavaju vrt, polako se puni vodom od kiša ovih dana al još imam dosta posla s uređenjem obale, preusmejravanjem drenaže i vode iz oluka i ponajviše sa biopročistačem (u izgradnji tj sad funkcionira kao skupljač sive vode koja se odvodi nizbrdo ali i uspješno zalijeva vrt kantom bez posljedica po biljke i napaja cijelo malo imanje) koji skuplja svu sivu vodu iz kuće, imam u blizini dosta vodotokova iz kojih planiram donijeti što više što različitijih "flanaca" ali ako netko ima već upogonjene biljke kojih je višak i smetaju mu za različite dubine, nudim se da ih udomim uz hmeljnu naknadu, ako me razumijete,
pozdrav svima iz Klinče
Vedran aka @kojisipasadti @themuddypuddlefarm