Zapamti

"Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu."

Autor Tema: Dimnjak za peć na drva  (Pročitano: 166 puta)

daam1

• Početnik
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
Dimnjak za peć na drva
« u: 01 Svibanj, 2024, 17:52:07 »
Pozdrav svima! Pukao mi je dosadašnji Schiedel dimnjak (posljedice potresa) te sam odlučio srušiti ga i podići novi. Gledajući marke dimnjaka, naišao sam na NORD Plus dimnjake (https://dimnjaci.eu/dimnjak-nord-plus/), koji se hvale da su kvalitete slične kao i Schiedelov UNI Plus. Ima li tko navedeni dimnjak, jeste li zadovoljni?

andjelkoasa

• V.I.P.
  • Thank You
  • -Given: 507
  • -Receive: 200
Odg: Dimnjak za peć na drva
« Odgovori #1 u: 01 Svibanj, 2024, 18:30:41 »
Vjerojatno je iste ili slične kvalitete ali kada već tražiš nešto novo provjeri cijene inox dimnjaka. Po mojoj procjeni izdržljiviji su na potres od zidanih.

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.