Zapamti

"Bolje je biti pas u mirno doba negoli čovjek u doba nemira."

Autor Tema: Peć na drva za kuhanje i grijanje (bez centralnog)  (Pročitano: 7747 puta)

GricGric

• Punopravni član
  • *
  • Thank You
  • -Given: 13
  • -Receive: 10
Peć na drva za kuhanje i grijanje (bez centralnog)
« u: 30 Lipanj, 2013, 21:12:13 »
Zadnja dva mjeseca pretražujem internet u potrazi za informacijama o štednjaku na drva... Informacija je malo, iskustava ljudi oko nekih vrsta peći još manje, pa evo otvaram temu u nadi da ćete mi dati koji dobar savjet ili preporuku u vezi takve peći...

Dakle trebam peć za kuhanje i grijanje prostora oko 70m2, trajnožareću, poželjno sa ljetnim i zimskim ložištem.

Za sad u mom izboru prednjači Alfa 90H Dominant, a i peći iz Poljostroja (Jasmina, Vilma, Gita) djeluju skroz ok...njih sam tek danas otkrila  ::)

Kuhanje na peći na drva bit će mi pravi izazov  :001_tt1:, a vjerujem da će me oduševiti ... Kakva su vaša iskustva, molila bih da ih podijelite samnom?  :)

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.