Zapamti

"Bolje koliba od slame u kojoj se smiju negoli palača od mramora u kojoj plaču."

Autor Tema: Raketna peć by Lujo  (Pročitano: 8295 puta)

lujo

• Punopravni član
  • *
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 0
Raketna peć by Lujo
« u: 29 Listopad, 2014, 20:45:30 »
Pozdrav svima,
Bile su mi potrebne neke informacije za izvedbu RMH i ovdje sam ih dobio. Čim počnem sa izgradnjom, a nadam se vrlo skoro podjelit ću svoja iskustva sa vama iako mi se činite kao dobro potkovana raja. U svakom slučaju hvala Nikola na iscrpnim detaljima i korisnim savjetima.;)

TB

• Global Moderator
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 680
  • -Receive: 211
Odg: Raketna peć by Lujo
« Odgovori #1 u: 29 Listopad, 2014, 21:14:30 »
samo slike stavi  :) Nikolino rješenje je provjereno, mene još jedino zanima da li bi ta mala peć podnijela još jedan red cijevi kao u prvotnom planu. Goran ima dobru ideju sa 2 šamotne cijevi jedna u drugoj. Ja sam kupio bojler fi40 x 60cm koji je prekratak i ne obuhvaća cijeli riser pa moram kemijati.

Goran.P

• Zaslužni član
  • Thank You
  • -Given: 50
  • -Receive: 110
  • Čovjek je svemoguć, samo ako si to i dopusti biti.
Odg: Raketna peć by Lujo
« Odgovori #2 u: 29 Listopad, 2014, 22:15:32 »
Pozdrav za Luju! Dobro došao majstore! Gradi i radi i javi kako je prošlo!
Može se, možda ne odmah, ali se može...

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.