Došlo mi na mail, privatne podatke doljenavedenog gazde neću objaviti (može na PM ili se javite u ZMAG)
Pozdav,
ovim putem vas pozivam da se pridružite na jednoj od ZMAGovih radnih akcija žbukanja kuća od slame glinom, koje će se događati ovaj vikend (06. i 07.07.) te krajem mjeseca (20. i 21.07.).
Naime zaključili smo da nam je pekomplicirano za ova dva termina organizirati formalne radionice koje se naplaćuju jer to zahtjeva puno više logistike i priprema i sasvim drugačiju financijsku konstrukciju.
Umjesto toga odlučili smo se organizirati manje formalne radne akcije koje se naravno ne naplaćuju. I dalje ćete imati priliku puno toga naučiti, od toga kako se izrađuje glinena žbuka te kako se nanosi i moći ćete pitati sve što vas zanima, ali neće biti teorijskog dijela već se odmah bacamo u praksu!
Ako dolazite ovaj vikend molim vas da mi se najavite odgovorom na ovaj mail ili SMS-om na 0958280821.
Ako dolazite za vikned 20. i 21.07. molim vas da kontaktirate Daniela R. (vlasnika kuće koja će se žbukati taj vikend) na mail------ podaci u zmagu ili na pm---
Ako imate bilo kakvih pitanja, tu sam!
Pozdrav i nadam se da se vidimo!
Bruno Motik