Ovaj čovjek ovako objašnjava. Ne jede meso, zato jede mnogo biljaka. Svu potrebnu hranu uzgoji na 750 m2.
200 m2 - Žitarice (Pšenica)
350 m2 - Mahunarke (Bob)
50 m2 - Stabla (9 maslina, jedno stablo rogača) - ne zauzimaju mnogo mjesta jer ispod njih rastu žitarice
150 m2 - Povrće
Za pšenicu, kaže treba ti 2 m2 za štrucu kruha. Njemu treba dva kruha tjedno, 100 komada godišnje, pa tako dolazi do 200 m2 pšenice.
Pokazuje načine korištenja recimo pšenice. Možeš jesti kuhanu kao rižu. Samljeti u brašno, to znamo. Koristiti "samolinu", krupnije mljevena zrna. On kaže, samelje brašno, prosije, i ono što prođe kroz sito to je brašno. Što ne prođe, to je "samolina". To kuha za kašu, znači to bi bila kao neka palenta? Zatim "bulgur", pšenica se skuha pa osuši i samelje. Tako dobije suhi prah koji je kuhan. Kasnije se samo doda uzavrela voda i jede.
Pšenicu sije u zimu i žanje ljeti. Između toga nema nikakvih radova sa njom. Žanje ručno, pomalo svakog jutra. Ima mali motorni stroj koji odvaja zrno iz klasja.