ne znam dal ima takvih tablica, u principu znam za većinu voća šta ide na šta, nešto znam iz škole nešto iz iskustva, uglavnom se vrste iz istog roda mogu kalemit jedna na drugu, jabuke i kruške se kaleme na divlje jabuke i kruške i dunju, šljiva na džanariku i trnjinu, trešnje i višnje na jednu vrstu divlje trešnje (magriva) a može i na ovu običnu divlju trešnju kod nas najviše zastupljenu (prunus avium), breskve, kajsije i bademi jedni na druge, orah na divlji orah (samo zbog bržeg rađanja, inače i divlji orah daje plodove samo dosta kasnije)....
drijen, pitomi kesten, lijeska, kivi se ne kaleme.
maslina se može kalemiti na jasen, ovo sam našao kod jednog starog ruskog naučnika (mičurin). navodno je uspio uzgajat masline u rusiji. ovo naravno nije stoposto sigurno al prvom prilikom ću provjerit.nije svejedno šta se kalemi na šta, zavisi od klimatskih uslova, tla, očekivanog prinosa i mnogo drugih stvari...
imam par knjiga o kalemljenju uploadovaću pa ti pošaljem link...