Zapamti

"Bolje je pojesti jednu dobru krušku negoli košaru
trulih."

Autor Tema: Imanje na korištenje  (Pročitano: 2708 puta)

infinity777

• Početnik
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 8
Imanje na korištenje
« u: 04 Veljača, 2018, 10:42:25 »
Pozdrav svima,

Vlasnik sam imanja veličine cca2ha na kojem se nalazi kuća pogodna za stanovanje, te nusprostorije itd. Imanje se nalazi u Slavoniji, okolica Našica.
Zbog određenih okolnosti na imanju više ne živim, te sam ga stavio na oglas za prodaju https://www.njuskalo.hr/nekretnine/prodajem-imanje-2ha-kucom-beljevini-oglas-24361868
Ali također sam ga voljan dati na korištenje u sve permakulturne svrhe bez naknade.
Želim omogućiti svim zainteresiranim permakulturašima besplatan povremeni boravak u kući i na imanju, uz jedine uvijete da se imanje za vrijeme boravka održava i da sve aktivnosti koje se na njemu odrađuju imaju nekakv permakulturni smisao i cilj.
Kuća ima samo osnovne uvijete i nije u potpunosti opremljena, ali ima dovoljno za život i provesti ugodno vrijeme.

Ukoliko ste zainteresirani za besplatan boravak u Slavoniji uz bavljenje permakulturnim aktivnostima, javite mi se porukom.
Lijep pozdrav

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.