Zapamti

"Bolje je biti pas u mirno doba negoli čovjek u doba nemira."

Autor Tema: Zaposlenje, honorarni radovi...  (Pročitano: 5256 puta)

zemljak

• V.I.P.
  • Thank You
  • -Given: 263
  • -Receive: 290
Zaposlenje, honorarni radovi...
« u: 08 Travanj, 2013, 19:44:47 »
Ne znam jesam li pogodio odjeljak, lako premjestite temu...

Imam neuhodano imanje, koje bi trebalo uhodati i održavati dok ne odem u penziju (15ak godina, prijevremenu, jer državnu penziju nećemo doživjeti): Uzgajati biljke i životinje, za potrebe moje obitelji. 
Posloprimac ima mogućnost (besplanog) stanovanja, i naravno kozumiranja te uzgojene/proizvedene hrane.
+Mogućnost prodaje viškova.

Ideja mi je: radije platiti čovjeka da me opskrbljuje (mojom, kontroliranom) hranom i usput održava i nadograđuje imanje, nego plaćati sličan mjesečni/godišnji iznos kojekakvim uvoznicima, trovačima i lažovima.
Uglavnom bi plaća trebala biti po dogovoru, učinku i sl. Mogućnosti su skoro neograničene.

Ideja je u razvoju, može se prilagoditi.
Posloprimac (ili posloprimci, najbolje Yin i Yang;) bi trebao biti ekološko-organski osviješten, poznavatelji permakulture imaju prednost. + dostojna psihofizička kondicija.

Mjesto rada i uživanja: cca Generalski stol (HR).

Štajaznam, ako ste beskućnik, ako Vam je svega dosta itd. Ili Vam nije dosta nadati se nečem od Zavoda za zapošljavanje... pa, mislim da je ovo dobra prilika za novi život. A dobrodošli du i popižđeni menađeri i ostala poštena čeljad... -Javite se tu ili na PM.

Živjeli!

« Zadnja izmjena: 08 Travanj, 2013, 19:47:25 od zemljak »

DavorD

• Punopravni član
  • *
  • Thank You
  • -Given: 3
  • -Receive: 15
Odg: Zaposlenje, honorarni radovi...
« Odgovori #1 u: 08 Travanj, 2013, 21:07:02 »
Poštena ponuda, da nisam i sam u istoj situaciji, odmah bih ti se prijavio  :biggrin:

popižđeni poduzetnik  ;)

didapatak

• Punopravni član
  • *
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 4
« Odgovori #2 u: 12 Travanj, 2013, 16:31:09 »
...bravo Davore... :thumbup:
...imam sličnu ponudu...mjesto radnje..Baranja ::)

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 316
  • -Receive: 566
« Odgovori #3 u: 13 Travanj, 2013, 12:48:33 »
meni je to sto trazite prakticki postalo profesija, za ovu god. sam popunjen, mozda posle avgusta bude nesto vremena al tesko, ugl. mozemo nesto iskombinirat, javite se na mejl...

masnipalac

• Početnik
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
« Odgovori #4 u: 06 Siječanj, 2015, 13:24:48 »
poštovani forumaši, najprije pozdrav od jednog koji je baš kak vi velite popizdio od ovog svega,
pošto dugo niko nije ništa pisao u ovoj temi, zanima me dali ima još aktualnih poslodavaca, za stanovanje i neku sitnu paru, tek toliko da se ima za duvan i sol  ::) ...
javite se ovdje ili na pp ili mail,
sory kaj otvaram ponovno raspravu na staroj temi
pozzz

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.