Ne znam jesam li pogodio odjeljak, lako premjestite temu...
Imam neuhodano imanje, koje bi trebalo uhodati i održavati dok ne odem u penziju (15ak godina, prijevremenu, jer državnu penziju nećemo doživjeti): Uzgajati biljke i životinje, za potrebe moje obitelji.
Posloprimac ima mogućnost (besplanog) stanovanja, i naravno kozumiranja te uzgojene/proizvedene hrane.
+Mogućnost prodaje viškova.
Ideja mi je: radije platiti čovjeka da me opskrbljuje (mojom, kontroliranom) hranom i usput održava i nadograđuje imanje, nego plaćati sličan mjesečni/godišnji iznos kojekakvim uvoznicima, trovačima i lažovima.
Uglavnom bi plaća trebala biti po dogovoru, učinku i sl. Mogućnosti su skoro neograničene.
Ideja je u razvoju, može se prilagoditi.
Posloprimac (ili posloprimci, najbolje Yin i Yang;) bi trebao biti ekološko-organski osviješten, poznavatelji permakulture imaju prednost. + dostojna psihofizička kondicija.
Mjesto rada i uživanja: cca Generalski stol (HR).
Štajaznam, ako ste beskućnik, ako Vam je svega dosta itd. Ili Vam nije dosta nadati se nečem od Zavoda za zapošljavanje... pa, mislim da je ovo dobra prilika za novi život. A dobrodošli du i popižđeni menađeri i ostala poštena čeljad... -Javite se tu ili na PM.
Živjeli!