Postavite pitanje

Cijenjeni korisnici,

Na ovom se portalu trudimo pružiti informacije koje su potrebne za shvaćanje permakulture, edukaciju, promociju permakulture i sl. Ovdje možete pogledati što sve objavljujemo na portalu:

Ako imate neko pitanje koje bi voljeli da obradimo u sljedećem članku, neki od tekstova nije bio dovoljno jasan ili nas želite usmjeriti na nešto, možete se poslužiti i donjim formularom.

Ako želite ostati potpuno anonimni, samo upišite poruku. Ako želite odgovor primiti putem e-maila, upišite i adresu. U tom slučaju, biti ćete obavješteni kada se odgovor objavi.Formular

Avatar

Nikola

Permakulturni dizajner, praktičar, urednik jednog imanja u planinama. Aktivno proučavam i nastojim primjenjivati permakulturu u raznim segmentima života četveročlane obitelji proteklih 10 godina. Kao administrator ovog sajta, trudim se povezati one koji znaju sa onima koji žele naučiti. Ako vam se svidio ovaj sadržaj, molio bih da ga podijelite sa prijateljima. Ako imate komentar, posjetite naš forum. Ako smatrate kako ovo nije bilo dovoljno dobro, registrirajte se i napišite kvalitetniji tekst.

Facebook