Sudjelovanje u radu portala

Poštovani čitatatelji,

Na ovom se sajtu već godinama trudimo ponuditi korisne informacije iz permakulture i bliskih područja. Ipak, koliko god se trudili, uvijek ima područja koja ne možemo sami pokriti. Ima informacija za koje samo vi znate, iskustva koje samo vi imate. Zato bi mi bilo drago da malo pomognete sa radom, napišete nam neki tekst, opišete svoje iskustvo, objavite neku vijest.

Portal je namijenjen korisnicima ih Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore i svih ostalih koji mogu s lakoćom čitati naše tekstove. Portal je primarno namijenjen da pruža informacije iz permakulture, ali permakultura koristi znanja iz mnogih bliskih područja. Zato ćete ovdje naći i tekstove koji se tiču uzgoja hrane, gradnje, grijanja, proizvodnje energije, ekologije, zdravlja i sl.

Pogledajte na sljedećim linkovima više informacija:

Avatar

Nikola

Permakulturni dizajner, praktičar, urednik jednog imanja u planinama. Aktivno proučavam i nastojim primjenjivati permakulturu u raznim segmentima života četveročlane obitelji proteklih 10 godina. Kao administrator ovog sajta, trudim se povezati one koji znaju sa onima koji žele naučiti. Ako vam se svidio ovaj sadržaj, molio bih da ga podijelite sa prijateljima. Ako imate komentar, posjetite naš forum. Ako smatrate kako ovo nije bilo dovoljno dobro, registrirajte se i napišite kvalitetniji tekst.

Facebook