Zapamti

"Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu."

Autor Tema: An Inconvenient Truth (2006)  (Pročitano: 3913 puta)

m2

• Gost
An Inconvenient Truth (2006)
« u: 17 Prosinca, 2012, 15:18:13 »
***uklonjeno zbog narušavnja autorskih prava***

moderator
« Zadnja izmjena: 17 Prosinca, 2012, 17:03:55 od kad budu gorjeli gradovi »

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 316
  • -Receive: 566
Odg: An Inconvenient Truth (2006)
« Odgovori #1 u: 17 Prosinca, 2012, 17:02:12 »
@m2,

video je uklonjen jer je pod autorskim pravima, što je jasno naznačeno na samom početku:

takođe, ovo je forum na našem jeziku, pa bi bilo poželjno da kad postavljate neki materijal na engleskom opišete njegov sadržaj bar u jednoj rečenici...

što se konkretnog filma tiče, isti je napravljen za potrebe političke kampanje, u njemu je aktualna tema globalnog zagrijavljanja licemjerno zloupotrebljena u sebične, političke svrhe. film je pun poluistina i netačnih podataka što je još jedan razlog više da se ukloni sa ovog foruma.

moderator

m2

• Gost
« Odgovori #2 u: 18 Prosinca, 2012, 10:58:14 »
- sorry nisam znao da Youtube krši autorska prava
- film je na ENG jeziku "titl" na HRV bi svakako pomogao
- kako prepoznati / kritizirati / raspravljati o nečijem "rukopisu" ako ne vidiš kako piše?
« Zadnja izmjena: 18 Prosinca, 2012, 11:01:40 od m2 »

kad budu gorjeli gradovi

• Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 316
  • -Receive: 566
« Odgovori #3 u: 18 Prosinca, 2012, 14:07:29 »
youtube nije nikakvo mjerilo autorizacije filma. tamo svako može da okači šta hoće. viđao sam i mnoge filmove sa copyright-om ali činjenica što nisu uklonjeni nas se ne dotiče.
postavljanjem nekog filma htjeli to ili ne pomažete širenju ideje koju on propagira. u konkretnom slučaju ja sam iznio neke svoje argumente, koji idu u prilog ne postavljanju istog. iz iskustva znam da protiv ljudi sa lošim intencijama i idejama najbolje pomaže totalno ignorisanje. ovaj film kao i njegov protagonista upravo se trude zaokupiti nam pažnju jako aktualnom temom, ne zbog teme same, nego upravo zbog pažnje kao takve.

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.