Lijep pozdrav svima! TB, tebi pogotovo, drago mi je da si se uključio! Što ti je s internetom, kako je slab, neki problem na hardveru ili je "do njih"?
Evo je završio i današnji dan pa da se oglasim s izvješćem o učinjenome...
Znači danas je bio dan od rezuckanja one bačve, jadna li je, svu sam ju raspilio, gore, dole, rupa vamo rupa namo. Čak sam bio toliko uvjeren u ispravnost zamišljenoga da kad sam vidio da neće to baš tako, sam sam se sebi nasmijao.
Ovako, otvorio sam gornju "kapu" da kasnije mogu pričvrstiti vrh risera za bačvu radi transporta, otvorio sam s prednje strane rupu cca 200x340 za ubaciti rocket core što nije pošlo jer u bačvi nije bilo dovoljno manevarskog prostora pa sam i dole skinuo "kapu"... Osim toga, na stražnjoj strani pri dnu sam napravio otvor 200x200 za priključak na dimnjak.
Polako je to išlo, pa malo slikanja pa filmić "rezanje plazmom" i tako do popodne kad bačva bez kraja i konca sjela na rocket core, to sam puntao, postavio "kape i adapter za rozetu dimovoda i to je bilo to za danas. Sutra nogice, nekakve ručke i vjerojatno nekakav usmjerivač zraka kojim bih ogrnuo stražnju stranu peći da se prema naprijed može ispuhivati topli zrak.
To bi bilo to. Sad ću probati slikice prebaciti, mislim da su u manjem formatu sada.
Link na video...