Da, "Poljoprivredni tečaj" (Duhovnoznanstvene osnove za napredak poljoprivrede), kojeg je Rudolf Steiner iznio u osam predavanja i odgovorima na pitanja, tada prisutnih na predavanjima u Koberwitzu kraj Breslaua od 7. do 16. lipnja 1924. i Dornachu 20. lipnja 1924., osnove su poljoprivrede bez kemije (umjetnog gnojiva i pesticida). Dakle nije riječ o knjizi, koju je napisao sam Rudolf Steiner, već se radi o tekstu koji je stenografski zapisivan tijekom steinerovih predavanja, onako kako je Steiner nadahnuto govorio. Steiner je iznio smjernice i osnove, i naglasio da mnoge navode treba provjeriti i vidjeti rezultate.
"Priručnik 2", koji su, na temelju izlaganja Rudolfa Steinera iznesenih u knjizi "Poljoprivredni tečaj" i iskustvima praktičnog rada s pripravcima od 1924. do 1997. godine, napisala petorica autora, a kao prvi autor, naveden je Christian von Wistinghausen: "Upute za upotrebu biološko-dinamičkih pripravaka za prskanje i kompost" imam u obliku knjižice.
Pretpostavljam da je izdan i "Priručnik 1", za koji molim pomoć, jer ga nisam našao u knjižnjicama.
Također me zanima i knjiga koju je napisao Christian von Wistinghausen: "Biološko-dinamička poljoprivreda poljoprivreda budućnosti".