Super plastenik. Dobro si primjetio da ću imati dvoje vrata. Jedna postojeća (balkonska) na istoku i jedna koja sada zidam na sjevernom zidu. Znači da će mjesta za radnu ploču, tj. kompost ispod biti oko metar i pol i jedno metar visine. E sad, ako bi 1,2 m3 komposta bilo dovoljno za tvoj plastenik, računam da bi ovaj moj komdać mogao biti dovoljan za moj, jer je dramatično bolje termoizoliran na tri strane + krov (zapravo, nemam para sada za krov, tako da će za sada isto ići najlon) i još je s jedne strane ima topli zid. Jest da je to ona najhladnija soba čija vrata zatvaram kad se vani spusti ispod -10'C, ali zato kažem da su benefiti grijanog staklenika uz kuću višestrani.
A za prevrtanje, istina, nema mjesta, pa ću se morati pouzdati u kvalitetno naslagivanje...
E sad, sa zapadne strane su mi stepenice koje vode na terasu na katu, a iza stepenica zid, tako da i ispod stepenica dobivam nešto dodatnog prostora, npr. za alat, teglice i sl. Ma mislim da će to dobro funkcionirati, ali sve se bojim da će i snjeg pasti dok ja to dovršim...

Noćas sve smrzlo. Srećom da sam buternat tikve (zadnje što mi u vrtu još raste, osim kupusa i nešto paprike) navečer pokrio novinama, da ne smrznu. Ne možeš ni zidati po takvom vremenu... Čini se da će danas biti sunčano, ali zbog loših mikroklimatksih uvjeta, evo pol 12, a kod mene još uvijek magla. Sunce cijelo jutro pokušava izaći, ali ne uspjeva.
Imate vi ovdje možda temu o orgonskim topovima, ili da ju ja kod sebe započnem na hoax podforumu?