Zapamti

"Bolje je biti pas u mirno doba negoli čovjek u doba nemira."

Autor Tema: Festival energije OGANJ 2024 - ZMAG  (Pročitano: 497 puta)

cola

• Zaslužni član
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 85
Festival energije OGANJ 2024 - ZMAG
« u: 22 Svibnja, 2024, 19:42:43 »
Lijep pozdrav svima.

Ja osobno i udruga ZMAG vas s veseljem pozivamo na zajedničko putovanje u svijet energije, zajedništva i održivosti na festivalu Oganj 2024!

Ovogodišnji festival posvećen je energiji u permakulturi i putu prema energetskoj neovisnosti kroz istraživanje inovativnih pristupa održivosti, pionirskih koncepata energetskih zadruga i zajednica koje potiču zajedničko vlasništvo i upravljanje energijom.

Bit će to dan ispunjen zanimljivim predavanjima, radionicama, panel raspravama i interaktivnim aktivnostima koje će voditi stručnjaci iz područja obnovljivih izvora energije, permakulture i održivog življenja. Osim edukacije, očekuje nas i zabava. Uživat ćemo u glazbi, hrani i druženju, stvarajući inspirativnu atmosferu za buduća djelovanja i projekte.
Detaljan program objavit ćemo uskoro u eventu OGANJ 2024 - festival energije u permakulturi.

Ono što bih također htio zamoliti da se uključite u program samog festivala. Ako netko želi sudjelovati s nekim predavanjem ili dođi pokazati što radite na vlastitim permakulturnim imanjima, slobodno me kontaktirajte.
LP

Nikola

• Admin
  • Legenda foruma
  • Thank You
  • -Given: 1651
  • -Receive: 1390
  • Adm
Odg: Festival energije OGANJ 2024 - ZMAG
« Odgovori #1 u: 22 Svibnja, 2024, 21:22:57 »
Bok! Hoće li dodatne informacije biti ovdje, ili da negdje drugdje (gdje) pratimo?
Problem je rješenje

cola

• Zaslužni član
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 85
Odg: Festival energije OGANJ 2024 - ZMAG
« Odgovori #2 u: 24 Svibnja, 2024, 07:13:15 »
Festival ćemo promovirati na društvenim mrežama, našoj stranici i slično.
Ovdje na forumu također, ali dodatno što bi htio tu na forumu jest da ako neko ovdje s foruma poželi predstaviti uživo svoj rad o energiji i permakulturi da mi se javi pa da dođe na imanje.

Naravno želja mi je da što više ljudi dođe na festival bez obzira na predavanja, da se družimo i izmjenjujemo iskustva.

Što je to Perforum?

Dobrodošli u našu zajednicu!

Ovaj forum je pokrenut 2012. godine sa idejom stvaranja mjesta za druženje, upoznavanje ljudi zainteresiranih za razmjenu znanja i iskustva o permakulturi i bliskim područjima, a ponekad i mjesto gdje bi se požalili ako nam nešto nije po volji ili ne ide kako smo zamislili. Tijekom godina, sakupila se velika količina vrijednih informacija zahvaljujući sudjelovanju i doprinosu aktivnih članova.

Mnogi posjetitelji traže samo brzi odgovor na neko pitanje, pritom zaboravljajući da im ga je prethodno netko želio i omogućiti. Zapamtite, svako znanje i iskustvo koje imate je vrijedno i uvelike može drugome pomoći. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i učinite raznolika znanja dostupnim a zajednicu cjelovitom.