colina roketica

0
(0)

evo me baš puklo da i ja stavin malo o svojoj roketici…

još je jedan veliki eksperiment tako da se nemojte pripast šta izgleda gadno…

ideja je bilo napravit rocket mass heater koji bi bija u dvi sobe, spojen s solarnin sustavon i usput funkcionira s radijatorima u spavaćoj, gostinjskoj i kupaonici. služija za kuhanje, skupa s pećnicon, da je ostakljeno pa da se uživa u pogledu na vatru, da brzo zagrije prostor, a opet da drži toplinu jako dugo i naravno da malo troši… :)
nadan se da ste skužili koliko san zabrija… ali jedno veliko ALI skoro san uspija!!! jedino od čega san odusta je ostakljenje ložišta, a pećnicu ću kasnije dodat. SVE ostalo san uspija.
I stvar funkcionira! doduše tri puta san je do sad raskopa i planiran još bar toliko :) zato još nisan stavijazavršni sloj. oću upoznat bebu do sitnih detalja pa da onda je upickan fensi šmensi…

uglavnon… da počmen od početka…
testiranje dimovoda… kad se sitin… ovo san prominija pet puta do sad…

Nastavite pratiti na forumu…

45 komentara na forumu Autor: cola zadnji komentar: 24/08/2016 21:16 od Black jack

Je li ovo bilo korisno?

Dajte ocjenu 1-5 (trebate biti prijavljeni)!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sad nema ocjena! Budite prvi koji će dati ocjenu.

Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.

Ne propustite: