Najbolja klopka za miševe

9 komentara na forumu Autor: Harp zadnji komentar: 29/01/2016 13:26 od Black jack

Ova klopka (pricam o onoj s magnetom) je na potpuno inovativni nacin pristupa hvatanju miseva. Po volji, s njom se moze mis ubiti (utopanjem u vodi), ili samo uhvatiti bez posljedica. Ja bih porucio svima koji zele napraviti ovu klopku da pribjegnu miroljubivom rijesenju udaljavanja misa iz kuce. Nedostatak ove klopke koji je vidljiv na videu je minoran. Kanta ne smije imati nikakvih izbocina (rebra) po kojima bi se mis mogao popeti natrag (ukljucujuci i tragove boje!), te bih ja nadodao, da se dolje sipa par centimetara prosijane piljevine ili sipkog pjeska, kako bi se amortizirao pad glodavca, a i onemogucio cvrsti upor za odskok. Ako je kanta niska, moze se napraviti prevjes s unutarnje strane u obliku broja 1 koji obrubljuje cijeli otvor osim ‘skakaonice’, od glatkog kartona (tetrapak, sok 2L), sto ce isto onemoguciti da se vrati nazad. Svakako provjeravajte par puta na dan.
Kada je uhvacen, bilo bi ga dobro pustiti u sumu gdje ima hrane – nemojte ga istresti, jer je vrlo osjetljiv na udarce, vec mu polegnite kantu da sam izadje. Prilikom transporta stavite poklopac natrag na kantu.

9 komentara na forumu Autor: Harp zadnji komentar: 29/01/2016 13:26 od Black jack

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.