Seminar: Pisanje sadržaja za web i društvene mreže

Obavijest: Mjesto je popunjeno!

Iznenađenje, umjesto još jednog kratkog štiva za čitanje u nekoj pauzi, ovog puta nudimo priliku da se pridružite našem timu. Uz barem malo smisla za pisanje i nešto dobre volje te odgovarajuću edukaciju (koju nudimo), možete postati sjajan autor!

Uvjeti

  • Završen 72-satni tečaj permakulturnog dizajna (PDC)
  • Želja da pomažete u informiranju i edukaciji društva
  • Spremnost na suradnju oko pisanja za portal Perforum.info i društvene mreže

Prednost imaju osobe s registriranim obrtom.

Nudimo

Prijava

Zašto?

Perforum.info je zajednički društveni projekt razvijen sa idejom da jedni sa drugima podijelimo svoj najdragocijeniji resurs, naše znanje. Uspjeh u našim malim ili velikim projektima često ovisi samo o tome raspolažemo li dovoljnim znanjem. Koliko god se branili da za nešto nismo imali dovoljno vremena, novca ili sreće, u pravilu bi se takvi problemi izbjegli da smo imali odgovarajuće informacije. Koliko god se ljutili što društvo ne postupa na pravi način, da ponavlja stare greške, i taj bi se trend okrenuo kada bi mu pružili odgovarajuće argumente.

Ovaj su portal pokrenuli i vode ljudi kojima su prsti radije u zemlji nego na tipkovnici. To nas ne sprječava da opisujemo svoja iskustva ili komentiramo aktualna zbivanja. To ne sprječava tisuće čitatelja da nas prate, podržavaju i dijele ovaj sadržaj svojim kanalima. Mnoge se naše objave i nakon 10-ak godina svakodnevno čitaju. Teško je uopće zamisliti koliki utjecaj može imati jedna naizgled jednostavna informacija. Osim toga, pisanje pruža i veliko zadovoljstvo kada iz promatrača izrastemo u kreatore.

Formular za prijavu

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Nikola Bošnjak

Vodim brigu o ovom portalu kao zajedničkom dobru naše zajednice.