Vertikalna raketa

0
(0)

Mozda sam previdio koji bitan element, no nigdje ne mogu pronaci bar crtez RMHa koji bi bio potpuno vertikalan. Siguran sam da postoji neki bitan razlog za to, jer sam vidio potpuno hotizontalnu izvedbu.

Ja sam si to zamislio kao u crtezu koji prilazem, dakle da uopce nema horizontalnih djelova, cime bi se ustedio prostor u prostoriji, a postoji mozda i mogucnost (posto ima vratasca), da se loziste konstruira tako da moze prihvatiti vecu kolicinu drveta, koju bi po malo ‘ispustalo’ na rost. To bi moglo biti moguce, iz razloga sto bi rost (ulaz zraka) bio ogranicenih dimenzija, tako da pase po proracunu.
Isto tako, zbog drugacijeg dizajna, vjerujem da bi se i ostale dimenzije drasticno mjenjale.

Imate li informaciju zasto ovo ne bi valjalo ? :)

16 komentara na forumu Autor: Harp zadnji komentar: 06/10/2015 13:53 od TB

Je li ovo bilo korisno?

Dajte ocjenu 1-5 (trebate biti prijavljeni)!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sad nema ocjena! Budite prvi koji će dati ocjenu.

Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.

Ne propustite: