Slučajni nastanak plodnoga tla uz pomoć kalifornijskih glista

0 komentara na forumu Autor: nino zadnji komentar: 06/12/2014 21:03 od nino

Ekipo lijepi vam pozdrav.

Iako sam se registrirao prije 2.5 godine, tek sada pišem svoj prvi post.  Nikola me je našao na permies forumu i pozvao ovdje.
Nažalost bio sam previše zaokupljen svojim eksperimentima i poslom, te vjerojatno mislio da nemam ništa pametno za pokazati, a ni za napisati, pa sam šutio. Iako sam forum posjećivao i čitao. Nadam se da su došla druga vremena i da ću sada moći aktivnije sudjelovati na ovom forumu.

Sjetio sam vas se jer sam jučer baš dovršio video o slučajnom nastanku plodne zemlje.

Prije godinu i pol dana sam nabavio kalifornijske gliste i od tada im posvetio svaki trenutak slobodnog vremena, no o tome neki drugi put.

Ovu temu sam započeo kako bi se valjda “pohvalio” kako sam dobio plodnu zemlju u godinu dana bez skoro ikakvog truda.

Ukratko, kalifornijskim glistama sam na otvorenom sagradio dom i prije zime okolo njega pobacao pokošenu travu i sijeno, kako bi ih malo izolirao i zadržao višu temperaturu.
Na video snimci se vidi što me je dočekalo godinu dana kasnije.
Inače ne kupujem,a ni ne koristim životinjski stajnjak, već isključivo gliste hranim raznim organskim materijalima koje besplatno i lagano mogu nabaviti.

Uživajte i lijepi pozdrav

0 komentara na forumu Autor: nino zadnji komentar: 06/12/2014 21:03 od nino

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.