Raketna peć by Stjepan

60 komentara na forumu Autor: Stjepan zadnji komentar: 23/11/2016 20:25 od Stjepan

Poštovani članovi ovog foruma,ja sam Stjepan i novi sam ćlan ovog foruma te na ovaj način pozdravljam sve članove foruma i sve one koji ovo ćitaju,najime ja več dosta dugo pručavam sve što mogu nači o temi raketne peći tako da sam prije same registracije često posječivao ovaj forum i na njemu saznao puno za mene interesantnih informacija koje su ovdje iznesene te sam se i sam dao u izgradnj meni prve raketne peći koju sam i izgradio,trenutno ju testiram na otvorenom na terasi i jedva čekam da ju unesem u dnevni boravak i prikopćam na dimnjak,s obzirom da sam ju uspješno završio i da sam sa ovom fazom testiranja zadovoljan mislim da se netrebam bojati predstojeće zime.
Ovdje cu priljepit link od youtubea gdje sam stavio filmić u kojem se vide sve faze izradnje od poćetka pa do kraja.Prije nego ju unesem u dnevni borav možda ću na njoj napravit neke promjene al uglavnom estetske naravi iako sam i sa ovim izgledo zadovoljan,u budućnost se nadam da cu možda izgradit još koju jer me interesira i grijanje tople vode na raketnoj peći a ideja za to več pomalo imam.

i ovdje je jedan link iz jedne rane faze izgradnje

60 komentara na forumu Autor: Stjepan zadnji komentar: 23/11/2016 20:25 od Stjepan

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.