Imanje na korištenje

Pozdrav svima,

Vlasnik sam imanja veličine cca2ha na kojem se nalazi kuća pogodna za stanovanje, te nusprostorije itd. Imanje se nalazi u Slavoniji, okolica Našica.
Zbog određenih okolnosti na imanju više ne živim, te sam ga stavio na oglas za prodaju https://www.njuskalo.hr/nekretnine/prodajem-imanje-2ha-kucom-beljevini-oglas-24361868
Ali također sam ga voljan dati na korištenje u sve permakulturne svrhe bez naknade.
Želim omogućiti svim zainteresiranim permakulturašima besplatan povremeni boravak u kući i na imanju, uz jedine uvijete da se imanje za vrijeme boravka održava i da sve aktivnosti koje se na njemu odrađuju imaju nekakv permakulturni smisao i cilj.
Kuća ima samo osnovne uvijete i nije u potpunosti opremljena, ali ima dovoljno za život i provesti ugodno vrijeme.

Ukoliko ste zainteresirani za besplatan boravak u Slavoniji uz bavljenje permakulturnim aktivnostima, javite mi se porukom.
Lijep pozdrav

0 komentara na forumu Autor: infinity777 zadnji komentar: 04/02/2018 10:42 od infinity777

 
Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.

Facebook
Facebook