Kućica iznad bunara

Trebao bih iznad betonskog valjka/prstena napraviti nekakvu kucicu. Imam ideju, ali ne mogu izguglati nikakv tutorijal, ni pismeni, ni na YT, da provjerim koliko mi je ideja ispravna. A uopće ne mogu ni izguglati slike kucica iznad bunara. Pa ako ima netko nekakav link, ili poseban savjet na sto moram paziti, bio bih zahvalan.

Od materijala planiram koristiti samo drvo, znaci konstrukcija od greda 10×10, pa podaskati, s cca 3 mm razmaka medju daskama, kako bi daske i sam bunar mogle disati. Na jednu stranu cu staviti “prozor”, isto od dasaka, s lokotom.

E i zanima me gdje kupiti onaj kolotur, da s lancem mogu spustiti kantu u vodu? Jos lako za sam valjak (to od nekog stabla uzmem), nego kako to pricvrstiti za bocne stupove i kako to vrtjeti?

14 komentara na forumu Autor: divergent zadnji komentar: 04/05/2016 21:21 od fazy

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.