Porez na nekretnine

0
(0)

Ovim putem samo obavjestavam one koji mozda ne prate medije za ubijanje volje i koncentriranje beznadja, da je u planu potpuno nova, nadasve genijalna ideja tzv. vlade, po kojoj – konacno i jedva docekano – propisuju uvodjenje poreza na nekretnine.

Za sve one koji su jedva docekali ovako ostroumne napretke ka odrzivom razvoju, i svjetlijoj buducnosti, proslijedjujem im i dajem na znanje ovu radosnu vijest, kako bi mogli pravovremeno dogovoriti medju svojim prijateljima dan slavlja.

Ali to nije sve! Pravo slavlje zapravo tek pocinje 2020. godine, kada ce se ovaj zapocet odrzivi razvoj naglo udvostrucit odnosno duplo ubrzati nadoknadjujuci sve zaostatke, te na jedinstven nacin doci uz sami bok svjetske konkurencije!

Prijatno!

11 komentara na forumu Autor: Harp zadnji komentar: 16/09/2023 06:43 od Harp

Je li ovo bilo korisno?

Dajte ocjenu 1-5 (trebate biti prijavljeni)!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sad nema ocjena! Budite prvi koji će dati ocjenu.

Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.