Prirodno konzerviranje ribe

0
(0)

Ima li neki provereni starinski način za konzerviranje ribe,sardele,fileta skuše?
Nešto sa maslinovim uljem,ili u salamuri(sirće/ocat/kvasina)sa začinima?
Ovde je izbor konzervirane sardele slab.ili je sa ”biljnim”(čitaj GMO sojinim)uljem,ili je neko u maslinovom(opet diskutabilno)ulju ali je cena-otkida uši!
U ribarnicama ima sveže i smrznute sardele po pristupačnim cenama,a skuše ima preko cele godine.

4 komentara na forumu Autor: ppsupercop zadnji komentar: 22/03/2015 08:21 od Dzionik

Je li ovo bilo korisno?

Dajte ocjenu 1-5 (trebate biti prijavljeni)!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sad nema ocjena! Budite prvi koji će dati ocjenu.

Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.

Ne propustite: