Prirodno konzerviranje ribe

Ima li neki provereni starinski način za konzerviranje ribe,sardele,fileta skuše?
Nešto sa maslinovim uljem,ili u salamuri(sirće/ocat/kvasina)sa začinima?
Ovde je izbor konzervirane sardele slab.ili je sa ”biljnim”(čitaj GMO sojinim)uljem,ili je neko u maslinovom(opet diskutabilno)ulju ali je cena-otkida uši!
U ribarnicama ima sveže i smrznute sardele po pristupačnim cenama,a skuše ima preko cele godine.

4 komentara na forumu Autor: ppsupercop zadnji komentar: 22/03/2015 08:21 od Dzionik

Ako vam se svidjelo, podijelite sa prijateljima:

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.