Tečaj dizajniranja šumskog vrta, 7. – 17.12.2021.

Šumski vrt je način uzgoja hrane koji oponaša najproduktivniji sustav u prirodi – mladu šumu. To je “vrt” u kojem rastu trajnice i u kojem svake godine imamo sve veći urod, a sve manje posla. Šumski vrt nije niti vrt u šumi, a niti je klasični voćnjak. Možete ga saditi otpočetka, ili nadograditi u njega vrt ili voćnjak koji već imate. Naučite kako ga dizajnirati, što u njemu saditi i kako ga održavati!

Tečaj dizajniranja šumskog vrta je moguće pohađati isključivo putem interneta i održavati će se interaktivno na platformi Zoom. Svi moduli bit će snimljeni. Nakon nastavnih modula polaznici imaju priliku dizajnirati vlastite projekte uz stručno mentorstvo.

Za prijavu molimo da ispunite svoje podatke u ovom kratkom obrascu: https://bit.ly/sumski-vrt_12-2021. Prijave su obavezne unaprijed i broj mjesta je ograničen. Cijena tečaja je 800 kn uz individualne konzultacije (preporučuje se za početnike), ili 500 kn bez konzultacija.

Raspored:
utorak 7.12.2021. 17:30 – 20:30, Zoom
petak 10.12.2021. 17:30 – 20:30, Zoom
subota 11.12.2021. 17:30 – 20:30, Zoom
utorak 14.12.2021. 17:30 – 20:30, Zoom
petak 17.12.2021. 17:30 – 20:30, Zoom
+ individualne konzultacije, 2 x 45 min po dogovoru

Više informacija o programu možete pročitati na kraju obrasca za prijavu. Pratite događaj na Facebooku: https://www.facebook.com/events/623426842127867/
Voditeljica je Gordana Dragičević, diplomirana permakulturna dizajnerica.Ako imate dodatnih pitanja, obratite se mailom na: gordana.permakultura@gmail.com

Nikola

Nikola Bošnjak

Permakulturu proučavam i primjenjujem na obiteljskom imanju od 2010. godine. Nastojim svoja iskustva, opažanja i razmišljanja podijeliti sa svima koga isto zanima. Individualni zahvati su od malog značaja za opći ekosustav, i zato nam treba da se što više ljudi pridruži ovoj kulturi održivosti. Iz tog razloga i održavam ovo mjesto kao zajedničko dobro, zajedničko djelo. Ako imate želju da svoje znanje prenosite drugima na isti način, kontaktirajte me!

Ne propustite: