Koju vrstu kakaovca usaditi?

0
(0)

30 komentara na forumu Autor: divergent zadnji komentar: 26/09/2016 07:39 od divergent

Upravo mi pade genijalna ideja na pamet, pa ju nudim na teoretsko testiranje. Nakon 5 godina od gradnje, septička mi se napunila cca 85%. Kada dignem poklopac, ne vidim vise nista vodenkasto – izgleda mi sve kruto. Sada treba zvati drekavce da to ispumpaju. Ili…evo ideje.

Dignem poklopac i usadim – drvo! Neko brzorastuće drvo. Drvo koje hoće rasti u – kakama. Neki kakaovac. I kako se drvo izgrađuje, tako prazni septičku. Pa svako malo, ja drvo otpilim i iskorstim za recimo loženje, a ono nastavlja rasti i ponovno se izgrađivati. 8 kubika septičke je dovoljno za veliko razgranato korjenje i sad bi bilo idealno pronaći stablo koje bi jednakom brzinom trošilo “materijal” kako mi septičku punimo.

Za sada mi pada na pamet jedino vrba. Brzo raste, podnosi hrpu vode, piljenje ju ne ubija, samo ne znam bi li rasla iz septičke?

Ili ima netko bolju ideju?

30 komentara na forumu Autor: divergent zadnji komentar: 26/09/2016 07:39 od divergent

Je li ovo bilo korisno?

Dajte ocjenu 1-5 (trebate biti prijavljeni)!

Prosječna ocjena 0 / 5. Broj glasova: 0

Za sad nema ocjena! Budite prvi koji će dati ocjenu.

Sa foruma

Sa foruma

Ovaj tekst je izvorno objavljen na forumu, te je automatski kopiran na portal. Ako imate komentar, posjetite forum. Ako mislite da portal zaslužuje kvalitetniji sadržaj, vjerojatno ste u pravu. Dobro bi nam došla vaša pomoć u tome. Ako možete nekako pomoći u radu portala, aktivno se uključiti u objavljivanje sadržaja ili na neki drugi način, slobodno se registrirajte kao autor ili kontaktirajte administratora portala.

Ne propustite: